~MulaKAnLah DenGaN~

~INSAN LUPA~

!!!..::bumi kini semakin tua...manusia semakin rakus menaklukinya..sistemnya sudah "out off date"..sehinggakan kapal terbang tidak boleh terbang..maka sama-samalah kita beringat dan mencri amal sebanayak mungkin..serta sama-sama memperbaiki kelemahan yang ada~::..!!!

by:moshimoshi~

Sunday, May 29, 2011

DOAKAN CIK MASHY!!!

Assalamu'alaikum... buat sahabat cik mashy @cm~

sudah hampir berakhir perjuangan cm di kuis...
3 tahaun berdiploma di dalam bidang kejururawatan sangat mencabar bagi cm...kerana badang pra medikal bukanlah sesenang yang disangkan...dan ini semua pertolongan dari Allah dan dari berkat mak abah cm..serta doa sahabat2 semua...cm bersyukur kerana ditakdirkan mengambil bidang nursing di KUIS, kerana dengan persekitaran yang dapat membimbing hati cm yang lemah ini... kini cm menghitung hari 15 Jun 2011 adalah tarikh cm untuk membuktikan dan meluahkan segala ilmu dan pengalaman di atas sehelai kertas putih.. kepada followers n readers...doakan cm lulus dalam peperiksaan LEMBAGA JURURAWAT MALAYSIA (LJM).. nie adalah platform pertama cm to become a nurse...n doakan untuk semua sahabat2 cm skali ye...
to my lovely nurses frens dila,iza,k.mira,k.ju,ila,pika,faa....semoga kita sama-sama bejaya!..terima kasih kerana sudi jadi sahabat cm...^-^..


wassalam~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...