~MulaKAnLah DenGaN~

~INSAN LUPA~

!!!..::bumi kini semakin tua...manusia semakin rakus menaklukinya..sistemnya sudah "out off date"..sehinggakan kapal terbang tidak boleh terbang..maka sama-samalah kita beringat dan mencri amal sebanayak mungkin..serta sama-sama memperbaiki kelemahan yang ada~::..!!!

by:moshimoshi~

Friday, June 4, 2010

KAPAL MAVI MARMARA DISERANG ISRAEL!!

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم


Hanya Allah sahaja yang tahu derita rakyat bumi palestin.. sedang armada datang untuk menghulurkan misi bantuan kemanusiaan dari.. israel laknatullah telah menyerang kapal Mavi Marmara yang dalam perjalanan ke Gaza..ada yang telah syhid dan cedera... ini adalah sedikit maklumat yang cik mashy dapat dari

"Jumaat, 04/06/2010 – Rejim Zionis membuat pengakuan secara rasmi, melalui kenyataan Menteri pertahanannya, Ehud Barak, berkenaan pembunuhan secara kejam yang mengerikan terhadap para aktivis antarabangsa di atas armada “kebebasan”, pada waktu subuh, hari Isnin (31-5), dimana puluhan dari aktivis keamanan tersebut telah jatuh syahid dan cedera, dan beliau mengesahkan lagi bahawa tentera zionis telah melaksanakan apa yang telah diperintahkan kepada mereka.

Ehud Barak berbangga dengan tindakan tentera laut Israel, diatas kejayaan mereka melaksanakan operasi penangkapan armada “kebebasan”, yang telah menyebabkan sembilan belas orang terbunuh dan lima puluh yang lain cedera serta menahan beratus-ratus aktivis antarabangsa. Beliau menambah lagi bahawa “tentera laut Israel telah melakukan tindakan yang teliti atas tanggungjawab yang diberikan pada mereka dalam berurusan dengan penumpang armada kebebasan, “katanya.

Media Zionis menyiarkan kenyataan Barak, pada hari Rabu (2 / 6), yang dibuat untuk ahli unit komando, “Shalit 13″ yang telah melakukan serangan terhadap armada kebebasan: “Aku datang untuk mengucapkan terima kasih kerajaan,” Israel “, dan untuk menyatakan pada kamu semua “Israel mengucapkan terima kasih atas kamu semua “...

cik mashy sangat tersentuh..terasa marah dan cemas apabila mendapat tahu berita ini melalui sms dari sebelum mereka diserang sehingga diserang .. hanya doa yang mampu dihulurkan...antum2 semua bolehlah klik di link tersebut untuk mengetahui maklumat dan berita lebih lanjut mengenai kejadian tersebut..

والسلامNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...